معاون قضایی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: مهمترین نقش رسانه‌ها در مسئله حاشیه شهر ایجاد حساسیت نسبت به این مسئله است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | بارش باران از ظهر امروز در خراسان رضوی آغاز می‌شود چت‌کردن به جای حرف‌زدن در روابط زناشویی! اختصاصی | تصاویری از آتش‌سوزی شفت گیلان افتتاح ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در خراسان‌رضوی دل‌درد‌های کودکتان را این‌گونه تسکین دهید کشف لاشه پلنگ در منطقه شکارممنوع شهرستان فریمان (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) خصوصیات و معیار‌های کفش مناسب چیست؟ حریق ۴۰ واحد در شهرک امامزاده ابراهیم شفت | آتش سوزی تلفات جانی نداشت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم چگونه شاد باشیم؟ اجازه گرفتن بچه‌ها برای بیرون رفتن از منزل آنچه پیش از نوجوانی باید به فرزندتان آموزش دهید چطور محیط اینترنت را برای کودکان امن کنیم؟ بازیگوشی والدین؛ قدمی مؤثر تا حال خوب فرزندان کشف و ضبط ۲ هزار و ۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در جست وجوی همسر همسان | درباره مراکز همسان گزینی که  می‌توانند شرایط یک زندگی پایدار را برای زوج‌ها فراهم کنند  با کودکان بدغذا چگونه رفتار کنیم؟
سرخط خبرها

علائم درگیری ریه با کرونا | بیمار کرونایی چه زمانی باید سی‌تی‌اسکن دهد؟

  • کد خبر: ۷۹۳۳۱
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
علائم درگیری ریه با کرونا | بیمار کرونایی چه زمانی باید سی‌تی‌اسکن دهد؟
یک متخصص عفونی در خصوص علائم احتمال بروز درگیری ریوی در مبتلایان به کرونا و بهترین زمان برای گرفتن سی‌تی‌اسکن توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، آمیتیس رمضانی، اظهار کرد: بسیاری از مردم بعد از ابتلاء به کرونا به دلیل نگرانی از درگیر شدن ریه اقدام به سی تی اسکن مکرر می‌کنند و از روز اول بیماری اقدام به سی تی اسکن می‌کنند تا ببینند ریه درگیر شده یا خیر؟ باید توجه کرد که معمولاً در روز‌های اولیه بیماری اصلاً درگیری ریوی را نداریم. اگر هم داشته باشیم، خفیف است و نیاز به اقدام درمانی خاصی ندارد.

وی با بیان اینکه هر ویروسی وقتی جهش پیدا می‌کند سیر بالینی بیماری هم تغییر می‌کند، افزود: در ویروس ووهان درگیری ریوی در هفته‌های اول را بسیار کم می‌دیدیم و معمولاً بیشترین مشکلات در هفته دوم بود، اما در ویروس‌های جهش یافته مانند آلفا، دلتا و… سیر بالینی مقداری تغییر کرده است و زودتر علائم درگیری ریه ایجاد می‌شود، اما این موضوع به این معنا نیست که مردم بخواهند مکرر سی تی اسکن انجام دهند. به هر حال ما یکسری علائم داریم که شک درگیری ریه را ایجاد می‌کند.

رمضانی ادامه داد: به عنوان مثال فردی که چند روز به صورت مکرر تب می‌کند و تبش قطع نمی‌شود. سه تا چهار روز تب می‌کند، یعنی استامینوفن مصرف می‌کند و موقت تب قطع شده، اما دوباره بازمی‌گردد. در این فرد ما احتمال پیشرفت بیماری و احتمال درگیری ریه را می‌دهیم یا فردی که علائم تنگی نفس یا سرفه‌های پیشرفته دارد. یعنی با وجود همه دارو‌هایی که تجویز می‌کنیم، نه تنها علائمی مانند سرفه کاهش نیافته، بلکه دارد بیشتر می‌شود یا کسی که ضعف بسیار شدیدی دارد که برطرف نمی‌شود و شدت هم می‌یابد. ما با توجه به این علائم شک می‌کنیم که درگیری ریه داشته باشد و با توجه به این مساله سی تی اسکن ریه می‌گیریم.

وی گفت: بنابراین سی تی اسکن غیرضروری نباید انجام داد. ممکن است یک فرد در سیر بیماری‌اش دو تا سه بار نیاز به سی تی اسکن پیدا کند که در آن زمان اشعه زیادی دریافت می‌کند که برایش خوب نیست و در عین حال شاید تا پایان بیماری هم درگیری ریه پیدا نکند. درگیری ریه در همه بیماران دیده نمی‌شود، بلکه برخی بیماران درگیری ریه و نیاز به سی تی اسکن پیدا می‌کنند.

رمضانی گفت: درگیری ریه خفیف هم نگرانی زیادی ندارد، بلکه درگیری ریوی شدید است که باعث می‌شود درمان و دارو تغییر کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->